Дотягувач RYOBI® D-1200T SLD HO WHITE

Дотягувач RYOBI® D-1200T SLD HO WHITE Дотягувач RYOBI® D-1200T SLD HO WHITE Комплектація RYOBI® D-1200T SLD HO WHITE Упаковка RYOBI® D-1200T SLD HO WHITE

склад   Артикул: 117802353 грн